bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Müftülüğünden Engellilere Yönelik Program

ALAÇAM

Alaçam Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla engelli bireylere yönelik program düzenlendi.

Alaçam Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla engelli bireylere yönelik program düzenlendi.

Bu kapsamda “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” münasebetiyle Engelli Koordinatörü Samet Tıngır Kubbeli Camiinde program gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin okunması ile başlayan program Koordinatör Samet Tıngır’ın konferansı ile devam etti.

İlçe müftülüğü ve engelli koordinatörlüğünün çalışmaları konusunda bilgi aldığımız İlçe Müftüsü Orhan Bal şunları söyledi, “Engelli kardeşlerimiz ile ailelerinin moral ve motivasyonlarının arttırılması, inanç ve ibadet şuurunun geliştirilmesi için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Görevli koordinatörlüğümüz tarafından manevi danışmanlık ve diğer din hizmetlerinin bütün engel gruplarına ulaştırılması konusunda gayret gösteriyor, evde bakıma muhtaç olan engelli ve yakınlarına ise talepleri doğrultusunda bu hizmetleri sunabiliyoruz. Engellilere yönelik hizmetlerde karşılıklı saygı ve güven esasına dayalı olarak diğer aile bireylerinin katılımını da arzu ediyoruz. Bütün çalışmalarımızda kurumlar arası işbirliği ve koordinasyona önem veriyoruz” şeklinde konuştu.

Program yapılan dua ve hazırlanan ikramın ardından sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.