bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Kaymakamı Çağlar; Muhtarlarla Buluştu

ALAÇAM

Alaçam Muhtarlar Derneği toplantı salonunda Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2013 Kasım Olağan Meclis Toplantısını yaptı.

Alaçam Muhtarlar Derneği toplantı salonunda Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2013 Kasım Olağan Meclis Toplantısını yaptı.

 

Toplantıya Kaymakam Oğuz Alp ÇAĞLAR, İl Genel Meclis Üyesi Şaban AYÇİL, Kenan AYGIN, Birlik Üyeleri Hüseyin BEDİR, Ali UYANIK, İlçe Özel İdare Müdürü Birnaz ÖZGÖREN, Muhtarlar Derneği Başkanı Yeniköy Muhtarı Nail ER katıldı. 25 Ekim 2013 tarihinde İlçemiz Kaymakamlığına atanan Kaymakam Oğuz Alp ÇAĞLAR, ilk defa bu vesileyle toplu olarak İl Genel Meclis Üyeleri ve Köy Muhtarlarıyla bir araya geldi.

 

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2013 yılı Birlik Faaliyetleri, 2013 yılı Ek Bütçe ve 2014 yılı Bütçesi ve Yatırımları görüşülerek karara bağlandı. Seçimlerden sonra Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Özel İdarenin kapanarak Büyükşehir Belediyesine devredileceği bundan sonra köylere Büyükşehir Belediyesi ve yerel yönetimler tarafından hizmet götürüleceğini bildiren ÇAĞLAR, “Bundan sonraki süreçte ise köylerimize yapılacak olan yatımların Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını ve bizler de yapılan yatırımların elimizden geldiği kadar takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

 

Kaymakam Oğuz Alp ÇAĞLAR daha sonra Köy Muhtarlarından köylerin sorunları hakkında bilgi alarak, çözümü ile ilgili görüşmeler yapıldı. Kaymakam Çağlar; "Bizi biz yapan ve ayakta tutan en önemli değerlerimizden bir tanesi birlik ve beraberliğimizdir. Bunun devam ettirilmesi gerekir. Türkiye'nin değişik yerlerinde çalıştım. Bütün bu gezdiğim şehirlerde şunu fark ettim. Türkiye'nin her yerinin ayrı ayrı değerleri var, ayrı ayrı renkleri var. Fakat bazen bir köyde rastladığınız bir düğüne bir geleneğe Türkiye'nin bir başka yöresinde karşılaşıyorsunuz. Onun için bizim sahip olduğumuz değerleri hakikaten bilmemiz ve korumamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

ÇAĞLAR şöyle devam etti,”Muhtarlarla birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını dile getiren Kaymakam ÇAĞLAR, "Sizinle her zaman iyi ilişkiler kurmak, konuşmak, dertleşmek isterim. Böylece ilçede var olan sorunları birlikte güç birliği içerisinde daha kolay çözümleyebiliriz diye düşünüyorum. Birlikte hareket edersek, aşamayacağımız engel yoktur”.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.