bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam İ.H.O. Binasının Kazı Çalışmaları Başladı

ALAÇAM

Alaçam ilçesinde Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu hizmet binasının kazı çalışmaları 13 Haziran 2014 tarihinde yüklenici Palanur İnşaat tarafından yapılmaya başlandı.

Alaçam ilçesinde Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu hizmet binasının kazı çalışmaları 13 Haziran 2014 tarihinde yüklenici Palanur İnşaat tarafından yapılmaya başlandı.

 

2580 metrekarelik bir alanda yapılacak olan Okul, tamamlandığında 16 derslik ve 8 farklı amaçlı salonu barındıracağı bildirildi. Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Okulun yerini çok beğenen ÇAĞLAR şunları söyledi; "2015-2016 eğitim öğretim yılına kadar bitecek olan Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulumuz, ilçemizin güzel insanlarına hizmet verecek, eğitim alanındaki derslik yetersizliğini ortadan kaldıracaktır. Bu Okulun yapılmasında emeği geçen başta Sayın Valimiz Hüseyin AKSOY´dan, Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz DEMİR´den, Alaçam Sevdalısı PTT Genel Müdürümüz Osman TURAL´dan, İmam Hatip Mezunlar Derneği Başkanı Salih UÇAR´dan müteşekkiriz. Okulumuzun temel atma törenini inşallah mübarek Ramazan Ayı içerisinde gerçekleştireceğiz. Okulun kaba inşaatı tamamlandıktan sonra tüm Alaçam Halkının maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız olacaktır. " Okul Müdürü Muhammet ÇELİK, İlçe Kaymakamımıza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: "Okulun yapımında bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Okulumuz yeni hizmet binasında güzel ahlaklı ve başarılı öğrenciler yetiştirmeye devam edecektir. Güzel Alaçamımıza Okulumuz hayırlı uğurlu olsun."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.