bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Hıdırellez Şenliklerine Hazırlanıyor

ALAÇAM

Alaçam Belediyesi, rutin işlerinin yanı sıra 6 Mayıs Salı günü yapılacak olan Hıdırellez Şenlikleri için hazırlıklarına devam ediyor.

Alaçam Belediyesi, rutin işlerinin yanı sıra 6 Mayıs Salı günü yapılacak olan Hıdırellez Şenlikleri için hazırlıklarına devam ediyor.

Alaçam İlçe halkı ve yakın İlçe insanları için çok önemli olan 6 Mayıs Hıdırellez Şenliklerinde hem Alaçam sakinlerinin, hem de Hıdırellez için ilçemize gelen ve sayıları onbinleri bulan misafirlerin hatıralarından çıkaramayacakları bu şenlikte, güzel bir gün geçirmeleri için Büyükşehir tarafından çalışmalar hızla sürdürülüyor. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Geyikkoşan da bulunan geyiklerin etrafını sıcak asfalt ile dökerek buradaki güzellikleri ortaya çıkardı. Alaçam Beşyol’da bulunan göbekte ise sarı ve turuncu renklerde çiçek dikerek çok güzel bir görünüm sağladı. 

Geyikkoşana girişte ise sağlı sollu olmak üzere kaldırımlar ve yol kenarları temizleme işleri yapıldı. Park ve bahçelerde yeni düzenlemeler yapılıyor olması ve yine Parklarda oyun ve spor aletlerinin bulunması vatandaşların dinlenme, spor yapma ve çocuklarını hoça vakit geçirmelerine imkan sağlıyor. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.