bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Gençlik Merkezi Dönem Sonu Sergisi

ALAÇAM

Alaçam Gençlik Merkezi Müdürlüğünce 25 Ekim Çarşamba günü Anneler Parkında düzenlenen Güzel Sanatlar Kulübü Dönem Sonu Sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Alaçam Gençlik Merkezi Müdürlüğünce 25 Ekim Çarşamba günü Anneler Parkında düzenlenen Güzel Sanatlar Kulübü Dönem Sonu Sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Alaçam Gençlik Merkezi Müdürlüğünce 25 Ekim Çarşamba günü Anneler Parkında düzenlenen Güzel Sanatlar Kulübü Dönem Sonu Sergisinin açılışı Belediye Başkanımız Hadi Uyar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Uz, Meclis Üyeleri Hasan Çelik, Hasan Sağlık, Raziye Kök, MHP İlçe Başkanı Erdinç Gül, Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Toplum Sağlığı Müdürü Ertan Baş, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Karanlık, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Öğrenci Velileri ve Halkın katılımıyla yapıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan açılış konuşmasında büyük bir özveri ve emeğin ürünüdür burada sergilenenler diyerek başta Kaymakamımız Oğuz Alp Çağlar olmak üzere her daim maddi manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Hadi Uyar' a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hadi UYAR yaptığı konuşmada “ Öğrencilerimizin yapmış oldukları bu çalışmalar özgüvenlerinin artmasına önemli ölçüde katkı sağlamıştır. Gelecek nesillerimizin değerli öğretmenlerimizle garanti altına alındığını görmek Alaçam adına beni çok mutlu etmiştir. Böyle güzel bir serginde emeği geçen herkesi kutluyorum, yüreğinize emeğinize sağlık” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Uyar ve beraberindekiler tarafından serginin açılış kurdelesi kesildi. Tüm yıl boyunca Alaçam Gençlik Merkezinde çalışmalarını sürdüren Güzel Sanatlar Kulübü Eğitmen Semra Uyar; “Çocuklarımızla birlikte çok güzel ve farklı çalışmalar yaptık hepsi birer emek ürünü bugün de sergimizde ortaya çıkardığımız eserleri sergiledik bizlere bu fırsatı sağlayan Gençlik Merkezi Müdürlüğümüze ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan hizmetlerinden dolayı Güzel Sanatlar Eğitmeni Semra Uyar' a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.