bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam'da Muhtarlara Aile Eğitimi Semineri Verildi

ALAÇAM

Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda Alaçam Muhtarlarına ‘Aile İçi İletişim’ konusunda seminer verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, ‘Aile Eğitim Programı’ kapsamında Eğitmenler Sultan Çorlu ve Ahu Soylu İyigün tarafından İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda Alaçam Muhtarlarına ‘Aile İçi İletişim’ konusunda seminer verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen, “Aile Okulu” projesi içeriğinde yer alan “Çatışma ve Stres Yönetimi”, “İletişim”, “Bağımlılıkla Mücadele”, “Bilinçli ve Güvenli Teknoloji Kullanımı” vb sekiz farklı konuda, birçok kitleye bilgilendirme seminerleri Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ilçemizde da düzenlendi. Alaçam Halk Eğitimi Merkezi öncülüğünde, bu proje kapsamında Alaçam muhtarlarına yönelik seminer gerçekleştirildi.

“FARKINDALIK KAZANDIRMA AMAÇLI”

Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ersin İleri, “Daha önce ailelerle de gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayı muhtarlarımızla da yapmak hem projenin alanını genişletmekte hem de çok daha fazla kitlede farkındalık kazandırmaktadır. Çağımızın en büyük problemleri olarak görülen stres, iletişimsizlik ve bağımlılık konularında bu şekilde çalışmaların artırılması, toplumsal iyileşmeye de yol açacaktır. Bu sebeple herkesin bu tarz çalışmalara önem ve hassasiyet göstermesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.