bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam'da Atatürk ve Vatan Konulu Resim Sergisi

ALAÇAM

Alaçam Anaokulu tarafından "Atatürk ve Vatan" konulu Resim Sergisi açıldı.

Alaçam Anaokulu tarafından "Atatürk ve Vatan" konulu Resim Sergisi açıldı.

Serginin açılışına; Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Jandarma Komutanı Samet Kuruçelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, okul müdürleri, daire amirleri, öğretmenler ve öğrencilerin veliler katıldı.

Kaymakam Zaman ve Belediye Başkanı Hadi Uyar tarafından serginin açılışının ardından konuşan Okul Müdürü Nagihan Çağlak Bay, "Ülkemizin temel taşı olan çocuklarımızın milli değerlerimizle yetişmesi ilk hedefimizdir.Atatürk'ün dediği gibi ‘Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir’. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir" şeklinde konuştu.

Diğer yandan; Alaçam Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Cansu Keskin Karaaslan da sosyal medyadan sergi ile ilgili şöyle dedi: "Alaçam Anaokulu'muzun Atatürk ve Vatan Konulu Sergisi'ne Alaçam Gençlik Merkezi olarak Gönüllü Gençlerimizle birlikte katıldık. Sergiyi gezip miniklerimizle zaman geçirdik. Bu anlamlı sergide emeği geçen Anaokulu Müdürü'müz Nagihan Çağlak Hocam'ın nezdinde tüm Öğretmen arkadaşlarımı ve minik Öğrencilerimizi canı gönülden kutlarım. "

Haber: Oktay ZERRİN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.