bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Belediyesinin Su ve Temizlik Malzemeleri Yola Çıktı

ALAÇAM

Afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Alaçam Belediyesi tarafından tedarik edilen su ve temizlik malzemeleri Kahramanmaraş iline hareket etti.

Kahramanmaraş ve civar illerde meydana gelen deprem nedeniyle genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Alaçam Belediyesi tarafından tedarik edilen su ve temizlik malzemeleri Kahramanmaraş iline hareket etti.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR yaptığı açıklamada; ” Ülkemizde meydana gelen felakette yaralanan ve zarar gören depremzede tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Alaçam Belediyesi olarak deprem anından itibaren vatandaşlarımıza yönelik her türlü destek için teyakkuz halindeyiz. Felaketi yaşadığımız ilk günden itibaren büyük bir özveri ile yardım tırları yüklendi. Vatandaşlarımız gerek temel ihtiyaçlar gerek ise ulaşım hususunda çok büyük destek verdiler. İlçe halkımıza bu konuda gösterdiği duyarlılık için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bu felaketi hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Kalbimiz ve dualarımız bölgede yaşayan vatandaşlarımızla birlikte. Ülkemizin başı sağ olsun ” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.