bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Belediyesi’nden Muhteşem Ramazan Şenliği

ALAÇAM

Samsunlu sanatçı Osman Öztekin konseri ile vatandaşlar coştukça coştu.

 Samsunlu sanatçı Osman Öztekin konseri ile vatandaşlar coştukça coştu.

 

Alaçam Belediyesi tarafından düzenlenen bir organizasyon ile Alaçam ANNELER PARKIN’da toplanan vatandaşlar Osman Öztekin Konseri ile bir nebze olsun stres attılar. Anneler Parkında düzenlenen alanda konser öncesinde bundan bir iki ay önce halkın hizmetine açılan ANNELER PARKI herkesin beğenisini kazandı.

 

Alaçam Belediyesinin düzenlediği birinci Ramazan Şenliği programı Halk konserinde Samsun AKS televizyonunda program yapan ve sevilen Samsunlu sanatçı Osman Öztekin konseri ile vatandaşlar coştukça coştu. Belediye Başkanı İlyas ACAR, Alaçam Belediyesinin düzenlediği birinci Ramazan Şenliği programına hepiniz hoş geldiniz, bu tür organizasyonlar Allahın izniyle inşallah bundan sonrada devam edecek dedi.

 

Şenlik programına MHP Samsun Milletvekili Cemalettin ŞİMŞEK, Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR ve Belediye Meclis Üyeleri, MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin KICIR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bafra MHP İlçe Başkanı Hüseyin ACAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri kalabalık halkın katılımı ile bir ramazan gecesinde vatandaşlar doyasıya eğlendi doyasıya stres attılar.

 

TÜRKÜLERLE COŞTURDU

Anneler Parkında düzenlenen Türk Halk Müziği Konserinde Samsunlu sanatçı Osman Öztekin bir birinden güzel türküleri ile konsere gelen vatandaşlara doyumsuz bir gece yaşattı, Türk Halk Müziği ve Fantezi sanatçısı AKS TV de program yapımcısı olan Osman Öztekin'in verdiği konserle coşarken ayrı bir güzellik kattı. Bu arada konserde Osman Öztekin'i yalnız bırakmayan konuk sanatçı Rüya Kılıç, söylediği güzel türkülerle konsere katılan vatandaşları coşturdu. Vatandaşın yoğun ilgisi altında verilen konserde vatandaşlar gece geç saatlere kadar eğlendiler.

 

Konserden sonra gazetemize açıklama yapan Sanatçı Osman Öztekin, “Alaçam’ı gerçekten çok seviyorum, Alaçam’a İlk defa geldim ama gördüklerime inanamadın beni bu insanlar bu performans la şaşırttılar bu güzellik karşısında bu konseri düzenleyen Alaçam Belediye başkanı İlyas Acar’a teşekkür ederim dedi. Burada bana karşı vatandaşların çok büyük bir ilgisi ile karşılaşıyorum. Bu konser sonrasında Alaçam’da inşallah birkaç konserimiz daha olacak. Nasip olursa o konserlerimizde de Alaçam’ın büyük ilgisi olacağına inanıyorum gösterdikleri güzel ilgi ve alaka nedeni ile coşkulu konser vermemize neden oldukları için aynı zamanda burada olmamızı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.