bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Belediyesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı

ALAÇAM

Alaçam Belediyesi önünde 04 Nisan 2014 Cuma günü yapılan devir teslim töreninde sunuculuğu Alaçam Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Sinan TOP yaparak devir teslim töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Alaçam Belediyesi önünde 04 Nisan 2014 Cuma günü yapılan devir teslim töreninde sunuculuğu Alaçam Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Sinan TOP yaparak devir teslim töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

 

İl konuşmayı Alaçam Belediyesi eski Başkanı İlyas ACAR yaparak şunları söyledi, İlçede 5 yıl görev yaptığını, bu görev süresi içinde kimseye ayrım yapmadığını belirterek, "Her şey Alaçam için diyerek hizmet ettim. Buradan ayrılırken vicdanen rahatım. Halkımızın tercihine saygı duyuyorum dedi, yeni belediye başkanı seçilen arkadaşım Hadi Uyar'a yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

 

Mazbatasını 04 Nisan 2014 Cuma günü saat 11.00’da İlçe Seçim Kurulundan alan Hadi UYAR ise yerel seçimlerin bir yarış olduğunu ifade ederek, "İlyas ACAR başkanın bıraktığı yerden devir alarak çıtayı daha da yukarılara çıkaracağız" diyerek şöyle devam etti. “Seçim süreci bizim için bir yarıştı, bu yarışta takılı olan parti rozetimizi çıkartıp artık belediye başkanı rozetini takacağız. Ben sadece birilerinin değil tüm Alaçam’ın belediye başkanıyım. Ayrım yapmadan herkese kapımız açık. Alaçam’a ve halkına verilmiş olduğumuz proje sözlerimiz var, bunların bir bir hayata geçirilmesi için gecemizi gündüzümüze katarak hep birlikte bu projelerimizi gerçekleştirerek yeni bir Alaçam oluşturacağız. Aldığımız bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışmalara biran önce başlayacağız" dedi.

 

Benimle birlikte gece gündüz yağmur yağış demeden köy şehir mahalle demeden karlı ve yağmurlu havlarda daima yanımda olan Alaçam AK Parti İlçe Başkanı Ali ŞENGÜL ve Yönetim kuruyu üyelerine, Alaçam AK Parti Kadın Kollarına, AK Parti Gençlik Kollarına ve Alaçam Belediyesi Meclis Üyeleri arkadaşlarıma buradan sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Fuat KÖKTAŞ’da İlyas ACAR'a hizmetleri için teşekkür ederek, "Alaçam'a kuruluşundan bugüne kadar hizmet etmiş bütün herkese teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet, bu bur bayrak yarışıdır. Bu şimdi Hadi kardeşimize nasip oldu. İlyas ACAR'dan aldığı bayrağı daha yükseğe taşıyacağına inanıyorum. Çok şükür ki, kazasız belasız bir seçim atlattık. Alaçam’ı bize kazandırdıkları için, AK Parti Alaçam Teşkilatı'nı sandık gözlemcilerinden ilçe başkanına kadar bütün kademelerini tebrik ediyorum. Hadi UYAR başkan'ı bundan sonra da yalnız bırakmayacak, projelerini hayata geçirme noktasında gerekli desteği ve katkıyı hep birlikte vereceğiz " ifadelerinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.