bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Tanıtım Gezileri

ALAÇAM

Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından ilçede bulunan Ortaokul 8. Sınıfları gezerek Okul "Tanıtım Günleri" düzenliyor.

Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından ilçede bulunan Ortaokul 8. Sınıfları gezerek Okul "Tanıtım Günleri" düzenliyor.

Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci Yurdu Müdür Yardımcısı Ali Yurttaş, Edebiyat Öğretmeni Muhammet Çelik ve Alaçam İmam Hatip Derneği Başkanı Salih Uçar ile birlikte ilçe bulunan Etyemez Alpaslan Gül Ortaokulu ve Gökçeboğaz Ortaokulunun 8. sınıflarını gezerek okul tanıtımı yaptılar. Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerin lise tercihlerinin doğru yapabilmesi için rehberlik yapmak, öğrencilere İmam Hatip Lisesinin sosyal, kültürel, akademik, sportif başarılarını aktarmak; hem bilim alanında hem de manevi alanda öğrenci yetiştirme amaçlarını tanıtmak ilkesiyle okul tanıtım gezileri düzenliyorlar.

Okul Müdürü Adem Çavuş: "Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gittiğimiz okullarda bizlere ev sahipliği yapan okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Okul tanıtımı okulun vizyon ve misyonunu toplumla kucaklaştırması açısından çok önemlidir, okulu çevreye açan dinamiktir" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.