bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şehit Erdal Bolat Son Yolculuğuna Uğurlandı

ALAÇAM

Suriye'nin Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde hava saldırısında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal BOLAT'ın cenazesi, memleketi Alaçam'da son yolculuğuna uğurlandı.

Suriye'nin Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde hava saldırısında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal BOLAT'ın cenazesi, memleketi Alaçam'da son yolculuğuna uğurlandı.

 

Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal BOLAT, Alaçam Devlet Hastanesi morgundan alınarak Alaçam Cumhuriyet Meydanı'na getirildi. Cuma namazını müteakip İl Müftüsü Veysel ÇAKI'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal BOLAT'ın naaşı, bir süre askerlerin omuzunda taşındıktan sonra top arabasına konularak Kadıköy mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.

 

Cenaze törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ ve Samsun Valisi İbrahim Şahin şehidin ailesine başsağlığı dileyerek, acılarını paylaştı.

 

Defin töreninin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, şehidimizin fotoğrafını ve naşına sarılı şanlı bayrağımızı şehidimizin babası Durmuş BOLAT’a öperek teslim etti.

 

Cenaze törenine, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Geçlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ünsal Ağaoğlu, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı P. Alb. Sedat Bulut, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, ilçe belediye başkanları, Siyasi Parti temsilcileri, kaymakamlar, kurum amirleri ile şehidin yakınları katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.