bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Muhtarlardan Başkan UYAR'a ‘Muhtarlar Günü' Ziyareti

ALAÇAM

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemize bağlı mahalle muhtarları Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’ı makamında ziyaret ettiler.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemize bağlı mahalle muhtarları Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’ı makamında ziyaret ettiler.

 

“Sorunların çözümü ve hizmetlerin vatandaşa ulaşması için muhtarlarımızla el ele vermekteyiz”

Muhtarlarla ortak hareket ederek, bölgeye hizmet ettiklerini belirten Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, vatandaşlarımıza hizmet noktasında en önemli muhataplarımızın muhtarlarımız olduğu belirti.

 

Başkan Uyar; ”Muhtarlarımızla el ele vererek Alaçam’a hizmet ediyoruz. Muhtarlarımız günün 24 saati halkın hizmetinde. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatmaktadır. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcilerimiz, gözümüz, kulağımızdır. Mahalle halkımızın isteklerini, beklentilerini ve sorunlarını, muhtarlarımızdan öğrenerek, bölgeye hizmeti işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. İlçemizin sorunlarının çözümünde muhtarlarımızdan büyük destek almaktayız. Muhtarlarımızla her zaman bir araya gelerek, onların sıkıntılarını elimizdeki imkânlar ölçüsünde gidermek için gayret ediyoruz. İlçemizin ihtiyacı olan sosyal projeleri de birer birer Alaçam’a kazandırmaktayız. Ayrıca ilçede alt yapı, asfalt, yol açımı gibi çalışmalarımız da hızla devam etmektedir. Alaçam için muhtarlarımız ile beraber gece gündüz koordineli şekilde çalışmaya devam etmekteyiz” şeklinde konuştu.

 

Geçmişi 1829 yılına dayanan muhtarlık müessesinin ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini oluşturduğunu dile getiren Belediye Başkanı Hadi Uyar sözlerini “Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtar günü kutlu olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım’’ diyerek, ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkürlerini sundu.

 

Muhtarlar Derneği Başkanı Hikmet Atasoy :”Başkanımızla Koordineli Şekilde Çalışıyoruz.”

Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Hikmet Atasoy, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’ın muhtarlar ile olan çalışmalarından çok memnun kaldıklarını belirterek, “Belediye Başkanımızla koordineli çalışmalarımız, halkımıza hizmet olarak yansımaktadır. Belediye başkanımıza tüm sorunlarımızı kolaylıkla iletebiliyoruz. Sorunların çözümünde de Sayın Başkanımız bize yardımcı olmaktadır. Bunun için de tüm muhtar arkadaşlarım adına sayın başkanımıza teşekkür ediyorum ” dedi.

 

Alaçamlı muhtarlar ayrıca Başkan UYAR’a kendilerine gösterdiği ilgi, hoşgörü ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Uz ise yaptığı konuşmada Muhtarların günü kutladı ve Büyükşehir Belediyesinde ilçemize ait yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.