bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kaymakam Türkel’den Başkan Uyar’a İadeyi Ziyarete

ALAÇAM

Bafra Kaymakam Ali Fuat Türkel; Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’a iadeyi ziyarete bulundu.

1 Aralık 2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Bafra Kaymakamlığına atanan Ali Fuat Türkel; Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’a iadeyi ziyarette bulundu.

 

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar göreve başlayan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’i ziyaret etmiş hayırlı olsun ve başarı dileklerini ifade etmişti.

 

Alaçam Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarete Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Meclis Üyesi Salih Helvacı, Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Dursun Uz, Sebahattin Tural ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Çelik katıldı.

 

Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyaret esnasında Başkan Uyar, Kaymakam Türkel’e Alaçam Belediyesinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vererek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

 

Daha Sonra Geyikkoşan Sahilinde devam eden Sahil Yolu Projesi yerinde incelendi. Belediye Başkanı Hadi Uyar; devam eden çalışmaların hava şartlarının düzelmesi ile beraber daha hızlı bir şekilde devam edeceğini en kısa zamanda Alaçam’ın sahil yoluna kavuşacağını dile getirdi.

 

Bafra Kaymakamı Türkel; yapılan bütün proje ve çalışmaların Alaçam’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Uyar, Bafra Kaymakamı Türkel’in ziyaretinden dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti. Geyikbaba Heykelinin önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.