bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İşadamı Deniz’den Geleceğin Sporcularına Destek

ALAÇAM

Samsun-Alaçam Beyzbol ve Softbol takımları bu yıl ilk olarak 30 kişilik sporcu ve teknik ekiple Antalya'da düzenlenen Beyzbol ve Softbol Türkiye Şampiyonasına katıldı.

Samsun-Alaçam Beyzbol ve Softbol takımları bu yıl ilk olarak 30 kişilik sporcu ve teknik ekiple Antalya'da düzenlenen Beyzbol ve Softbol Türkiye Şampiyonasına katıldı.

 

TÜRKİYE Beyzbol ve Softbol Şampiyonası, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 650 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu'nun 2015 faaliyet programında yer alan Türkiye Beyzbol ve Softbol Şampiyonası, Kemer merkezdeki Ahmet Erkal Spor Tesisi'nde gerçekleştirilen, Türkiye Şampiyonasına Alaçamda 30 kişilik sporcu ve teknik ekipten oluşan, Alaçam Beyzbol ve Softbol takımları bu yıl ilk olarak katılmalarına rağmen beklenenin üstünde bir performans sergilediğini işaret eden, Alaçamlı İş adamı; Tuzla Belediye Meclis Üyesi, Samkon Genel Başkan Yardımcısı ve Sadef Genel Sekreteri İbrahim Deniz her türlü Spor dalının, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu söyledi.

 

İşadamı Deniz, "Amacımız bu günün gençleri, yarının büyükleri, geleceğimizin teminatı yavrularımız hayata hazırlarken, onların zeki ve çevik olmalarının yanında sağlıklı bireyler olmalarını sağlamaktır" dedi.

 

İşadamı İbrahim Deniz, Antalya`da, Türkiye Şampiyonasına 30 kişilik sporcu ve teknik ekibin tüm masraflarını kendisinin karşıladığını, yatırımların en iyisinin insana yapılan yatırımların olduğunu da sözlerine ekledi. 

Haber : Vural Yeşilyurt

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.