bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Halk Pazarında Sahte Tereyağı Operasyonu

ALAÇAM

Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Alaçam Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ile birlikte ilçe halk pazarında sahte tereyağı denetiminde bulundu.

Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Alaçam Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ile birlikte ilçe halk pazarında sahte tereyağı denetiminde bulundu.

 

Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Alaçam Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ile birlikte ilçe halk pazarında sahte tereyağı ihbarına istinaden yapılan denetimler sonucunda 50 Kg bitkisel içerikli yağın, tereyağı olarak satışı yapılırken tespit edildi. Alaçam İlçe Gıda ve Tarım Müdürlüğü tarafından numune alınarak ile idari uygulama yapıldı.

 

Pazaryerlerinin denetimi ve halka satılan temel gıda maddelerinin halk sağlığını tehdit etmeyecek şekilde sunumu konularında Alaçam Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile son derece hassas çalışmalar yürüttüklerini belirten Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Mandil; “Önceliğimiz insandır. Vatandaşlarımıza uygun bir şekilde gıda dağıtımı ve satışının sağlanması ile ilgili yürütülecek çalışmalar ve hizmetler bizim önceliklerimiz arasındadır. Halkımıza ulaşacak ürünlerin sağlıklı olması, uygun koşullarda vatandaşlarımız mağdur edilmeden satılması çok önemli bir konudur. Belediye olarak zabıta ekiplerimiz ile birlikte bu alanda düzenli olarak denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Güvenilir alışveriş yapmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız bunun gönül rahatlığı içinde olsunlar” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.