bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Emekli Astsubay’dan Hastaneye 10 Tekerlekli Sandalye

ALAÇAM

Alaçam ilçesinde hayırsever Emekli Astsubay Yüksel Sezgin; Devlet Hastanesinde hastaların kullanımı amacıyla 10 Adet Tekerlekli Sandalye hediye etti.

Alaçam ilçesinde hayırsever Emekli Astsubay Yüksel Sezgin; Devlet Hastanesinde hastaların kullanımı amacıyla 10 Adet Tekerlekli Sandalye hediye etti.

 

Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Radi Şen yaptığı açıklamada; “Kendisi Alaçam’lı ve Gölcükte yaşıyor. Doğduğu topraklarda olmamasına rağmen ilçemizi unutmayarak hastanemize yaptığı bu tür yardımlardan dolayı bizlerde çok memnun kaldık. Burada yapılan hayır ve bağışlardan dolayı hastanemize gelen yaşlılarımıza ve hastalarımızın ihtiyaçlarında kullanılıyor. Bu arada hayırseverlerin yaptıkları bağışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Buraya gelen hastalarımız ve yaşlılarımız ne şartlarda geldiklerini biliyoruz. Amaç burada insanlarımıza yardımcı olunması ve en iyi hizmeti almasıdır. Bizlerde elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. 16 yıldan bu yana eğitime yapmış olduğunuz yardımlarınızdan dolayı şahsım ve ilçem adına sizlere ve yardım eden herkese teşekkürlerimi sunarım. Bu yardımların miktarından çok niteliği önemlidir, İnşallah bu yaptığınız yardımlar başka insanlara da örnek olur ve sizin gösterdiğiniz duyarlılığı onlarda gösterirler” ifadelerini kullandı.

 

Hayırsever Yüksel Sezgin; Alaçam’da doğmuş, ilkokul ve orta öğrenimini Alaçam’da yapmış, daha sonra Astsubay olarak 35 yıl vatanına hizmet ederek emekli olmuş bir Alaçam sevdalısı. Kendisi ekonomik durumu çok iyi olmamasına rağmen gücü yettiğince her yıl Alaçam’da ihtiyaç sahibi öğrencilere destek oluyor. 16 yıldan bu yana her yıl gücü yettiğince Alaçam’da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ve eğitime destek vermeye çalışan emekli astsubay Yüksel SEZGİN, Alaçam Devlet Hastanesine hasta ve yaşlıların kullanımı amacıyla 10 adet Tekerlekli Sandalye hediye etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.