bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Büyükşehir Belediyesi’nden Alaçam’da İftar Programı

ALAÇAM

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilen ve Alaçam Belediyesi organizasyonu ile Alaçam ilçesine bağlı Demircideresi Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar ilgi gösterdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilen ve Alaçam Belediyesi organizasyonu ile Alaçam ilçesine bağlı Demircideresi Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar ilgi gösterdi.

 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilen ve Alaçam Belediyesi organizasyonu ile Alaçam ilçesine bağlı Demircideresi Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Hadi UYAR, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun ÖNCEL, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat SOĞUK AK Parti İlçe Başkanı Av. Ali ŞENGÜL, Garnizon Komutanı Duran VURANOK, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Amirleri, Demircideresi Muhtarı Hüseyin ÖZAY ve mahalle sakinlerinin katılımı ile gerçekleşti.

 

İftar yemeği sonrası konuşma yapan Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR, “Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetleri Cenab-ı Hakk kabul buyursun. Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Çok özel günler yaşıyoruz. Hayatın her anlamında bir muhasebeye tabii tutmak gerekir kendimizi. Allah inşallah bu güzel ayı en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip eder. En güzel şekliyle sağlıklı sıhhatli bir şekilde mutlu ve mesut sevdiklerimizle Ramazan ayımızı geçirmemizi nasip eder. Birlik ve beraberlik içerisinde hem kaynaşmamıza vesile olması anlamında hem de birlik ve beraberliğimizin sergilenmesi anlamında önemli iftarlardan birisidir. Allah oruçlarımızı kabul etsin 11 ayın sultanı Ramazan ayında düzenlediğimiz bu yemeklerle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandıç

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.