bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Büro Memur-Sen’den Yeni Yıl Promosyonu

ALAÇAM

Büro Memur -Sen Samsun Şubesinin 2015 yılı promosyonu bayanlar için çanta, erkekler için de el çantası dağıtılmaya başlandı.

Büro Memur -Sen Samsun Şubesinin 2015 yılı promosyonu bayanlar için çanta, erkekler için de el çantası dağıtılmaya başlandı.

 

Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa KARABİBER ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman ÇIRAK; Yakakent ve Alaçam İlçelerinde promosyonları dağıttı. İlk olarak Yakakent ilçesine geçen Mustafa KARABİBER ve Osman ÇIRAK ilk olarak Yakakent İlçe Temsilcisi Erkan BİRYANI makamında ziyaret ettiler.

 

Daha sonra Yakakent Kaymakamı ve Alaçam Kaymakam Vekili Sayın Yusuf GEMİCİYİ makamında ziyaret ettiler. Sendika ile ilgili bilgi veren Şube Başkanı Mustafa KARABİBER, Osman ÇIRAK ve Yakakent İlçe Temsilcisi Erkan BİRYAN bir süre sohbet ettiler. Ve sonrasında Kaymakamlık binasında bulunan üyelere hediyelerini takdim ettiler.

 

Alaçam ilçesinde geçen Samsun Şube Başkanı Mustafa KARABİBER ve Osman ÇIRAK Alaçam Temsilcisi Ramazan ÇOBAN ile birlikte Alaçam Belediye Başkan Yardımcılığına Başlayan Mustafa SÖYLEMEZ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Alaçam S.G.K Müdürü Mehmet ACAR ile de görüştükten sonra Alaçamdaki Büro Memur-sen üyelerine verilmek üzere İlçe Temsilcisine hediyeleri teslim ettiler. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.