bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam’da Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu

ALAÇAM

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Alaçam’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Alaçam’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

 

Bir hafta boyu devam edecek olan Polis haftası kutlamalarının ilk gününde İlçe Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR’ı Makamında Ziyaret Eden Alaçam İlçe Emniyet Müdürü Lütfi TANRIKULU Daha Sonra Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Alaçam ilçesi Şadibey Camiinde Çarşamba günü öğle namazından önce şehit polislerin anısına Kuran-ı Kerim ve Mevlit okutuldu. Din görevlilerince okunan Kuran-ı Kerim ve Mevlit programında emniyet mensuplarının yanı sıra kalabalık bir vatandaş ve cami cemaatı da katıldı.

 

Kuruluşu Osmanlı dönemine uzanan ve huzur ve güvenliğimizin teminatı olan, görevlerini fedakarca yürüten ve bu yolda şehit olan polislerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz.

 

Alaçam’daki resmi kutlamalar 10 Nisan Cuma günü İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde çelenk koyularak başlayacak. Atatürk anıtı önünde saat 09.00 da yapılacak törende polis teşkilatı adına anıta çelenk konularak saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak. Anıt önündeki tören günün anlamını belirten konuşmalarla sona erecek.

 

İlçe Emniyet Müdürü Lütfi TANRIKULU 10 Nisan günü anıt önünde yapılacak olan törene tüm Alaçamlıları davet etti. İlçe Emniyet Müdürü Lütfi TANRIKULU Anıt önündeki törenin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünde kutlamaları kabul edecek.

Kaynak : alacam55.com

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.