bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam’da ‘Renkli Dünyalar’ Tiyatro Oyunu

ALAÇAM

Türk sinemasının emektar ismi İhsan GEDİK, Tiyatro Sanatçıları Fuat DİLEK ve Mustafa BIDIL Alaçam ilçesinde ‘Renkli Dünyalar Tiyatrosu’ oyununu sahneledi.

Türk sinemasının emektar ismi İhsan GEDİK, Tiyatro Sanatçıları Fuat DİLEK ve Mustafa BIDIL Alaçam ilçesinde ‘Renkli Dünyalar Tiyatrosu’ oyununu sahneledi.

 
Alaçam Halk Eğitim Konferans Salonunda Düzenlenen Tiyatro Gösterisine Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun UZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.


Tiyatro gösterisinden önce bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hadi UYAR; tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutladı. Çocuklara 23 Nisan armağanı olarak böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti.


Gösteri önce kısa bir İllüzyon sunumuyla başladı. İllüzyon gösterisi yapan sanatçı bu gösteriyi yaparken minik öğrencilerin de katılımını sağladı. İllüzyon sanatçısı yapmış olduğu oyunların bazılarını nasıl yaptığını ve püf noktalarını tekrar ederek öğrencilere açıkladı. İllüzyon gösterisinin ardından “Renkli Dünyalar” isimli tiyatro oyunu öğrencilere sunuldu.

 

Öğrenciler bir yandan bol bol kahkahalar atıp, eğlenirken bir yandan da oyunun verdiği mesajı alıp, bilgilendiler. Gösterinin ardından İhsan GEDİK ve rol arkadaşlarına Belediye Başkanımız Hadi UYAR, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun UZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL tarafından çiçek takdim edildi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.