bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam’da Proje Döngüsü Eğitimi Verildi

ALAÇAM

Alaçam Kaymakamlığı tarafından organize edilen, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA)’nın hazırladığı ‘Proje Döngüsü Eğitimi’ verildi.

Alaçam Kaymakamlığının organizasyonuyla, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından katılımcılara "Proje Döngüsü Eğitimi" verildi.

Avrupa Birliği uyum süreci çerçevesinde ve gelişen Dünya koşullarında katılımcıların bu süreçler hakkında bilgi sahibi olmaları, küresel imkânlar ve Türkiye-AB Katılım Öncesi Mali İşbirliği Süreci ile bu sürecin beraberinde getirdiği proje finansman imkânları ve Kalkınma Ajanslarına yönelik finans ve proje imkânları hakkında bilgilenmelerini sağlamak, katılımcıların yönetsel ve mali kapasitelerinin arttırılmasını desteklemek, proje hazırlama uygulama, izleme ve değerlendirme faaliyetlerinin kalitesini arttırmak ve özellikle de katılımcıların bu süreçlerde aktif olarak yer almalarını sağlama amacıyla bu eğitimin düzenlendiği belirtildi.

 

Eğitimde katılımcılara Merkezi Finans ve İhale Birimi nezdinde eki çağrılar ile özellikle Kalkınma Ajansları ve bunlarla birlikte diğer proje formlarının hazırlanması, doldurulması ve proje uygulamalarına yönelik beceri kazandırılması hedefleniyor.

 

Proje Eğitim Uzmanı Fatih ÇATAL tarafından verilen eğitime ilgili Kamu Kuruluşlarından 25 kişi katıldı. Alaçam İlçe Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR 2 gün süren eğitimden memnuniyetini ifade ederek "Seminere katılanların proje hazırlama konusunda bilgilenmesi bizim için çok önemli, ilerdeki günlerde ilçe bazında proje hazırlama çalışmalarımız verilen eğitimin de katkısıyla daha verimli olacaktır" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.