bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam’da “Polisimizin Yanındayız” Ziyareti

ALAÇAM

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilat üyeleri İlçe Emniyet Müdürü ile çalışanları ziyaret ederek Polis teşkilatının yanında olduklarını belirttiler.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilat üyeleri İlçe Emniyet Müdürü ile çalışanları ziyaret ederek Polis teşkilatının yanında olduklarını belirttiler.

 

İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısı sonrası Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Hadi Uyar, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilat üyeleri Alaçam İlçe Emniyet Müdürü ile çalışanlarına her zaman ‘’Polisimizin Yanınızdayız” mesajı verdiler.

 

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık’ı makamında ziyaret ederken, yaptığı açıklamada yaşanan hain saldırının polis nezdinde Türk milletine yapıldığını ifade ederek polis teşkilatının acılarını paylaştıklarını söyledi. Başkan UYAR; “ Öncelikle İstanbul’da yaşanan menfur olay sonrası şehit düşen emniyet mensuplarına ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Ümit ediyoruz böylesi olaylar her geçen gün azalır ve bir gün biter. Sizler iyi ki varsınız. Rabbim tüm güvenlik güçlerimizi kazalardan belalardan musibetlerden ve terör saldırılarından korusun. Yanınızdayız birlikteyiz. Bu ülke bunları çok yaşadı inşallah son olur. Tekrardan sizin nezdiniz de tüm Polis teşkilatımızın başı sağ olsun geçmiş olsun. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Allah birlik ve beraberliğimize gölge düşürmesin; ülkemizi, milletimizi ve devletimizi korusun” dedi.

 

Emniyet Müdürü Kenan Bıyık ise Belediye Başkanımız Hadi UYAR ve beraberindekilere bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

 

Kenan Bıyık konuşmasında; “ Ziyaretlerinden dolayı başta Belediye Başkanı Hadi UYAR olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Terörle mücadele sadece Polisin Askerin görevi değil hepimizin görevi olması lazım. Temennimiz son olması ama devam edecekler. Ülkemizin başı sağ solsun Polis Teşkilatımızın başı sağ olsun. Bu günleri de atlatacağız. Terörle mücadelemiz aynı kararlılıkla devam edecek sizlerin de bizim yanımızda olduğunu bilmek bizlere güç veriyor. Bu nazik ziyaretten dolayı Belediye Başkanımız Hadi Uyar’a ve beraberindekilere heyet’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.