bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam’da Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

ALAÇAM

Alaçam İlçesinde yoğun kar yağışı yüksek kesimlerde etkili olurken Alaçam Belediyesi fen işleri ekipleri birçok mevkide yolları açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Alaçam İlçesinde yoğun kar yağışı yüksek kesimlerde etkili olurken Alaçam Belediyesi fen işleri ekipleri birçok mevkide yolları açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.


Samsun’un Alaçam ilçesine bağlı Yukarı Isırganlı, Gülkaya, Pelitbüküsekecek, Pelitbükükaracak, Gümüşova, Aşağıkoçlu, Harmancık, Köseköyü, Doğankent, Yukarıkoçlu, Uzunkıraç mahallerindeki çalışmaların ardından kapanan yollar kısa sürede trafiğe açıldı. Şirinköy, Umutlu, Vicikler, Yoğunpelit, Örenli Mahallerinde çalışmalar an itibariyle devam ediyor.

 

Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR yaptığı açıklamada; “Günler öncesinden Meteoroloji Müdürlüğünden gelen bilgiler doğrultusunda ekip ve araçlarıyla tüm hazırlıkları önceden tamamladık. Yurdu etkisi altına alan kar yağışının Alaçam’da da yüksek kesimlerde etkisini kısa sürede gösteriyor. Dört gözle beklediğimiz bereketin habercisi olan kar, önce sevindirdi. Peşinden güzel bir telaşla çalışmaya sevk etti. Yukarı kesimlerde Tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan halkımız kar yağışından dolayı mutluluğunu yüzlerinden okumak mümkün. Rabbim rahmetinde bereketinde hayırlısını versin. Karla mücadele ekiplerimiz tarafından hazır şekilde bekledik. Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürü Fatih BEKAR başkanlığında Ekiplerimiz akşam 20:00 sularından itibaren Yukarı Isırganlı, Gülkaya, Pelitbüküsekecek, Pelitbükükaracak, Gümüşova, Aşağıkoçlu, Harmancık, Köseköyü, Doğankent, Yukarıkoçlu, Uzunkıraç, Şirinköy, Umutlu, Vicikler, Yoğunpelit, Örenli Mahallerinde çalışmalar devam ederken kar küreme ve temizleme çalışmalarını başladı ve aralıksız sürdürüyor. İlçemizin bağlantı yolu gece sabaha kadar açık tutulması için hummalı bir çalışma yapıldı. 2 adet kepçemiz, 1 adet Greyder ve 1 adet yol kontrol aracımız ile halkımızın hizmetindeyiz. Çalışmalarımız ihtiyaçlar noktasında aralıksız devam ediyor. Gelen bütün talep ve istekleri değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımız ihtiyaçları doğrultusunda gerekli yerlere kısa süre içinde ekiplerimizi sevk ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.