bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Kaymakamı Çağlar; Muhtarlarla Buluştu

ALAÇAM

Alaçam Kaymakam Oğuz Alp Çağlar; daire amirleri ve muhtarların katılımıyla Alaçam Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirdi.

Alaçam Kaymakam Oğuz Alp Çağlar; daire amirleri ve muhtarların katılımıyla Alaçam Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Alaçam Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, Alaçam Garnizon Komutanı J. Üstğm. Murat Şenyurt ve Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar başkanlığında daire amirleri ve muhtarların katılımıyla Alaçam Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Toplantıda Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar; daire amirleri Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarına ve Muhtarlara hitaben gündemdeki konular hakkında bilgilendirme yaptı. Kaymakam Çağlar; “Bu tür toplantılar bundan böyle kaymakamlık tarafından düzenli bir şekilde Daire amirleri, Sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar olarak her ay gerçekleştirileceğini, halk toplantıları 1 ayda bir gerçekleştirilecek” şeklinde konuştu.

 

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçedeki yapılması planlanan konular hakkında konuşma yaparak 2017- 2018 ve 2019 yıllarını kapsayan çalışmalar ve ihalesi yapılmış olan konular hakkında bilgiler verdi.

 

Son olarak Alaçam İlçe Garnizon Komutanı J. Ütğm. Murat Şenyurt ise İlçede bulunan bütün Mahallerin giriş ve çıkışlarına güvenlik amaçlı kamera sistemi kurulması hususunda bilgiler verdi. Muhtarlar; Mahallelerini ilgilendiren konularda daire amirlerine sorular sorarak izlemeleri gereken kanuni yollar hakkında bilgiler aldılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.