bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Cumhuriyet Meydanında İftar Programı

ALAÇAM

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun AK Parti İl Başkanlığı'nın Alaçam Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun AK Parti İl Başkanlığı'nın Alaçam Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. 

Alaçam ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar programına Gençlik ve Spor Bakanım Akif Çağatay KILIÇ'ın yanı sıra; AK Parti Samsun Milletvekili Orhan KIRCALI, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ, Alaçam İlçe Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Av. Ali ŞENGÜL, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan ÇAKIR, AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay KESER, AK Parti il ve ilçe teşkilat üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

İftardan sonra bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, "Bugün burada birlikteliğimizin ve beraberliğimizin bir göstergesi olarak bulunuyoruz. İftarımızı beraber açtık. Bu ülkenin geleceği, şehrimizin ve milletimizin geleceği için hep birlikte çalışmaya, emek vermeye devam edeceğiz. Rabbim oruçlarımızı kabul eylesin" dedi.

 

İftardan sonra Alaçam Belediye Sosyal Tesisi Anneler Parkına geçilerek vatandaşlarla çay sohbeti yapıldı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.