bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Anaokulu’ndan “Atatürk ve Vatan” Konulu Sergi

ALAÇAM

Alaçam ilçesi Anaokulu tarafından düzenlenen “Atatürk ve Vatan” konulu resim sergisi büyük ilgi gördü.

Alaçam ilçesi Anaokulu tarafından düzenlenen “Atatürk ve Vatan” konulu resim sergisi büyük ilgi gördü.

 

Resim sergisinin açılışına Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Melahat Yeşilyurt, Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Alaçam İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Şener, Mehmet Fatih Öztürkçe, Mebsis Yöneticisi Mert Çaylı, Alaçam Belediye Meclis Üyesi Hasan Sağlık, CHP Alaçam İlçe Başkanı Fuat Canbaz, kurum ve daire amirleri, öğretmenler ve velilerin katıldı.

 

Okul Müdürü Nagihan Çağlak Bay serginin açılışında yaptığı konuşmada; “Ülkemizin yaşadığı şu zor günlerde ülkenin temel taşı olan çocuklarımızın milli değerlerimizle yetişmesi ilk hedefimizdir. Atatürk’ün dediği gibi ‘Çocuklar geleceğimizin güvencesi yaşama sevincimizdir’. Bugünün çocuğunu yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir. ’’diye konuştu.

 

Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ise serginin çok anlamlı olduğunu özellikle milli bilincin çocuklara küçük yaşta verilmesinin önem arz ettiğini ifade etti. Kaymakam Çağlar çocuklarla da sohbet etti ve başarılı çalışmaların devamını diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.