bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şehit Annesinden Başkan Topaloğlu’na Teşekkür Ziyareti

19 MAYIS

1995 yılında Tunceli’de Şehit düşen Piyade Er Şehit İsmal Bektaş’ın Annesi Behiye Bektaş, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu ziyaret ederek teşekkür etti.

1995 yılında Tunceli’de Şehit düşen Piyade Er Şehit İsmal Bektaş’ın Annesi Behiye Bektaş, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu ziyaret ederek teşekkür etti.

 

Ziyaretçilerini kapıda karşılayan Başkan Osman Topaloğlu, şehit annesinin elini öptü. “Vatan ve toprak sevgisi anne baba sevgisi kadar kutsaldır. Sizler bizlere şehidimizin emanetisiniz ve her zaman yanınızda olacağız” dedi.

 

Şehit Annesi Behiye Bektaş, Aralık ayı meclis toplantısında Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun önerisiyle, Kumcağız Mahallesi Spor Kompleksi isminin, 19 Mayıs Belediyesi Şehit İsmail Bektaş Spor Kompleksi olarak değiştirilmesi üzerine Başkan Topaloğlu’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

Şehit oğlunun isminin ölümsüzleştirilmesi için atılan bu önemli adımdan dolayı memnuniyetini dile getiren Şehit Annesi duygulu anlar yaşadı.

 

Başkan Topaloğlu konuşmasında; “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birlik ve beraberliği adına en kıymetli varlıklarını yani canlarını seve seve feda eden veya bu uğurda yaralanan, şehit olan, gazi olan kardeşlerimiz bizim en kıymetli değerlerimizdir. Bu evlatları yetiştiren siz anne babalarımızda şehitlerimizin bize emanetisiniz. Onlardan kalan emanetlere sahip çıkmak bizim en önemli görevlerimizdendir. Ne zaman bir ihtiyacınız olursa gece gündüz bizi arayabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.