bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gençlerden Yörükler İlköğretim Okuluna Kütüphane

19 MAYIS

AK Parti 19 Mayıs Gençlik Kolları, Yörükler İlköğretim Okulu’na Şehirden Köye Gönülden gönüle sosyal sorumluluk projesi kapsamında kütüphane restorasyonu yapıp açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti 19 Mayıs Gençlik Kolları, Yörükler İlköğretim Okulu’na Şehirden Köye Gönülden gönüle sosyal sorumluluk projesi kapsamında kütüphane restorasyonu yapıp açılışını gerçekleştirdi.

 

Tahrip durumda olan kütüphanenin iyileştirme çalışmasını yapan AK Partili gençler, kitap çeşitliliğini arttırmanın yanı sıra öğrencilerin daha sağlıklı yararlanabilmesi için kütüphane odasının tadilat işlemini de gerçekleştirdi.

 

Kütüphanenin açılışına 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, 19 Mayıs İlçesi Garnizon Komutanı Abdullah Tekelier, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs ilçe Emniyet Müdürü Öztürk Tekin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Eroğlu,Millî Eğitim Şube Müdürleri, Caner Can Koç ve Osman Demirpençe, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı, Öğretmenler, öğrenciler ve Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

 

19 Mayıs İlçe Kaymakamı Abdullah Şen konuşmasında; “Gençlerimizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturdukları bu güzel kütüphanenin ilçemizde tek kalmamasını arzuluyorum ve gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Her bilginin okumaktan ve öğrenmekten geçtiğini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Ülkemizi 2023 ve 2071 ideallerine ulaştırmada çocuklarımızı yetiştirme tarzımız çok önemlidir. Okumanın yerine daha çok teknolojik uğraşlarla meşgul olan çocuklarımızı ve gençlerimizi her fırsatta kitap okumanın önemi konusunda uyarmalı ve teşvik etmeliyiz. En büyük teşvikte aile ortamında ebeveynlerin ya da büyüklerin öncülük ettiği okuma alışkanlıklarıdır. Gençlik kollarımızın öncülüğünde gerçekleştirilen bu kampanya sayesinde bizlerde bir nebze de olsa çocuklarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Kitapların paha biçilmez hazinelerinden çocuklarımızın daha çok faydalanabilmesi adına kitaplarını küçük bir kütüphane niteliğinde okullarına taşıyoruz” dedi.

 

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yazar ise açıklamasında; “Kütüphanemizin kurulmasında ilk baştan açılışına kadar, gece-gündüz bizlere destek veren başta 19 Mayıs Belediye Başkanımız Sayın Osman Topaloğlu’na ve gençlik kolları üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yörükler İlköğretim Okulu Müdürü Davut Yaman; “Okulumuzun eğitim seviyesi şu anda ilçe geneline göre iyi durumda. Bu kütüphanede başarının daha da artması konusunda çok faydalı olacaktır. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.