bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Cami İmamı’nın Bitmeyen Spor Aşkı

19 MAYIS

Samsun’un 19 Mayıs ilçesi Yeşilköy Cami İmam Hatibi Sadık Keskin; Cami lojmanının alt katını spor merkezi haline getirdi.

Samsun’un 19 Mayıs ilçesi Yeşilköy Cami İmam Hatibi Sadık Keskin; Cami lojmanının alt katını spor merkezi haline getirdi.

İMAMLIK SEVDASININ YANINA SPORU’DA EKLEDİ

29 yıl imamlık görevini severek sürdüren Yeşilköy İmam Hatibi Sadık Keskin yaptığı açıklamada; “Lise yıllarımda Türk Spor hocalarını izlerken kendimde spora karşı bir merak sardı. Çocukluk yıllarımdan gelen spor aşkı şu anda 53 yaşındayım hale devam ediyor. Eskiden şartlar spordan bizi mahrum bıraktı. Yeni bir heyecanla başlayarak, ilçede Wushu Eğitmeni olan Bilal Çelebi’den eğitimler alarak kendimi geliştirdim. Cami lojmanımızın altında bulunan iki oda bir salonu spor aletleri ile donatarak, her gün iki saat spor yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Sadık Yıldırım; “Odanın birinde Wushu diğerinde ise Taekwondo, diğerinde ise boks yapıyorum. Spor benim hayat tarzım oldu. Her bir kardeşime benim tavsiyem Sağlıklı yaşamaları için mutlaka spor yapmalarını canı gönülden tavsiye ediyorum, sporu sadece sağlıklı yaşam için yapsınlar” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.