bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Topaloğlu, Şehit Aileleriyle Bayramlaştı

19 MAYIS

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede yaşayan Şehit Ailelerini ziyaret etti.

19 MAYIS HABER - 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede yaşayan Şehit Ailelerini ziyaret etti.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da ilçede yaşayan şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Başkan Topaloğlu, “Tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Her fırsatta şehit ve gazi yakınları ile bir araya gelen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, bu Ramazan Bayramında da geleneği bozmadı. Topaloğlu, her bayram olduğu gibi bu bayram da şehit yakınlarıyla bayramlaştı.

‘Şehit haberi aldığımız bu mübarek ramazan bayramı gününde, Cenab-ı Allah Kahhar ismiyle bu terör belasını kahreylesin’ şeklinde konuşan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada; “Allah, şehitlerimizin mekânlarını cennet, makamlarını âli etsin. Bugün biz huzur içerisinde yaşayabiliyorsak bu durum, canını vatan uğruna seve seve feda eden şehitlerimizin sayesindedir. Şehitlerimizin yerine bayram günü ailelerini, büyüklerini ziyaret etmek için buradayız. İnşallah ülkemiz üzerindeki kara bulutlar bir an önce kalkar, ülkemizde barış, huzur tesis edilir. Hep birlikte huzur içinde yaşamaya devam ederiz. Ben ilçemizdeki şehitlerimizin şahsında tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onların yakınlarının şahsında da tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.