bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Topaloğlu; “Gönül Belediyeciliğinin Sınırı Yok”

19 MAYIS

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen, Başkan Topaloğlu, işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler diledi. Hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi.

Her fırsatta esnaf ve halk ile bir araya gelip muhabbet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Topaloğlu, talepler ve öneriler doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm ürettiklerini, esnaf ve halkın her daim yanında olduğunu ve 19 Mayıs İlçesinin gelişmesinde esnafın çok önemli bir rol oynadığını belirtti.

Yaklaşık 10 yıldır belediyede her günün halk günü olduğunu belirten, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Biz halkımızla bir ve beraber olmayı önemseyen bir anlayışla çalışıyoruz. Yaklaşık 10 yıldır kapısı kapanmayan bir makam odası var ve bununla yetinmiyor, bizler her fırsatta vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Bu sadece hizmet anlamında değil. Düğünde, cenazede, mevlitte, bazen de hasta yatağında, yani iyi günde kötü günde hemşerilerimizin yanındayız. Hizmet belediyeciliği bir yere kadar ama gönül belediyeciliğin sınırı yok.’’ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.