bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs’ta İlköğretim Haftası Kutlandı

19 MAYIS

19 Mayıs ilçesinde 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

19 Mayıs ilçesinde 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

15 Temmuz Millet Meydanında gerçekleştirilen törene 19 Mayıs İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek,19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol,19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık,19 Mayıs Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Karakartal, okul müdürleri, ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol Atatürk Büstü’ne çelenk sundu. Kutlamada bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu; akabinde İstiklal Marşı okundu.

Program daha sonra Cumhuriyet ilkokulunda devam etti. Burada yapılan kutlama programına 19 Mayıs İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol,19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık,19 Mayıs Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Karakartal okul müdürleri öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, burada yaptığı açıklamada ilköğretim haftası ve 2022/2023 eğitim öğretim yılı hepimize kutlu olsun. Biz öğretmenler, öğrencilerimiz, velilerimiz hepimiz yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın mutluluğu sevinci ve heyecanı içindeyiz. Sınıflarımız sıralarındaki ders kitapları ile öğrencilerimizle buluşmayı beklemektedir. Okullarımız eğitim ve öğretime hazırdır. Bu nedenle Herkesin eğitim için yapabileceği bir şey vardır sözünden yola çıkılarak veli, öğretmen okul yönetimi işbirliğini sağlamak eğitim ve öğretimde büyük önem kazanmaktadır. Eğitimin bütün bileşenleri olarak çocuklarımızın eğitimi için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yapmak ve görevleri yerine getirmek her zamankinden çok bugün daha değerlidir ve ulvi bir vazifedir. Yeni eğitim öğretim yılımızın da, sağlığın esenliğin, başarıların, olduğu güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

19 Mayıs İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek,” Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte 2022 – 2023 eğitim – öğretim yılına erişmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının okul idarecilerine, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

 19 MAYIS BELEDİYESİ OLARAK EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” 19 Mayıs Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada eğitime her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Şunu çok iyi biliyoruz ki, milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için birinci şart eğitimdir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye’nin yolu da hiç şüphesiz eğitimden geçmektedir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Yeni eğitim öğretim yılı öğretmenlerimize öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından 4. sınıf öğrencilerinin, okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine "Okula hoş geldiniz" çiçeği vermesi ve temsili zilin çalınması ile tören sona erdi.

HARUN YAZICI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.