bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs’a Kırmızıçizgi Çekildi

19 MAYIS

19 Mayıs  İlçesinde Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” sloganı ile Cumhuriyet ilkokulunda gerçekleştirilen etkinlikte yaya geçidine kırmızı çizgiyi çekti.

19 Mayıs İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Kalınbacak,19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkolve protokol üyeleri, Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” sloganı ile Cumhuriyet ilkokulunda gerçekleştirilen etkinlikte yaya geçidine kırmızı çizgiyi çekti.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Cumhuriyet ilkokulu önünde düzenlenen programda yaya geçidinin önemine dikkat çekildi. Yaya ve okul geçitleri öncesinde sürücülerin yer-zemin işaretlemeleriyle uyarılarak dikkatlerini üst seviyeye çıkarmak, bu alanlara gelmeden yavaşlamalarını ve yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak için de yaya geçidine kırmızı çizgi çekildi.

"BU SAYGIYI GÖSTERMEK DURUMUNDAYIZ"

19 Mayıs İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek, "Bugün yayalarımız için çok önemli bir programı gerçekleştiriyoruz. Önemli bir farkındalık oluşturuyoruz. Farkındalığımız amacı; öğrencilerimizin, yayalarımızın daha rahat yaya geçitlerinden geçmelerini sağlamaktır. Etkinliğimiz yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu adını taşıyor. Mutlaka yaya geçitlerinde tüm araçlarımızın durması ve öğrencilerimize, yayalarımıza yol geçit hakkını verdikten sonra geçmeleri konusunda uyarıyoruz ”ifadelerini kullandı.

ÖNCELİK YAYANIN

19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,”. Cumhuriyet ilkokulunda farkındalık oluşturmak amacıyla bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. “Yayalar Kırmızı Çizgimizdir” hemşehrilerimizden ricamız lütfen ama lütfen yaya geçitlerine yaklaşırken yavaşlayalım, eğer yayalarımız varsa onlara öncelik verelim. Çünkü dediğimiz gibi öncelik hayatın, öncelik yayanın.” dedi.

HARUN YAZICI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.