bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs İlçesinde Öğrenciler Fidan Dikti

19 MAYIS

Samsun 19 Mayıs ilçesinde, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yetiştirilen fidanlar öğrenciler tarafından toprakla buluşturuldu.

Samsun 19 Mayıs ilçesinde, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yetiştirilen fidanlar öğrenciler tarafından toprakla buluşturuldu.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan 19 Mayıs ilçe TEMA Vakfı Sorumlusu Öznur Biberoğlu; “ Orman Haftası kapsamında 19 Mayıs Fen ve Doğa Okulu işbirliği ile fidan dikimi etkinlikleri gerçekleştirdi. Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yetiştirilen fidanlar toprakla buluştu. İlçemiz Cumhuriyet İlkokulu ve Karagöl Şehit Arif Çetin İlkokulu öğrencileriyle birlikte gerçekleştirilen etkinliklerde, çocukların küçük yaşta Doğa ve Orman sevgisini kazanmaları ve çevrelerinde de farkındalık oluşturmaları amaçlandı. Küçük doğaseverlerin minik elleriyle sevgiyle avuçladıkları topraklar yağışlı havaya rağmen yüreklerimizi ısıttı.

İlçe Sorumlusu; çocukların sivil toplum kuruluşlarında gönüllülük çalışmalarını küçük yaşlarda öğrenmeleri ve model almaları çok önemli. Gençleri gönüllülük çalışmalarına davet ve dahil etmeliyiz, gençlerimiz daha yaşanabilir bir Dünya için elini taşın altına koymaları gerektiği bilincine varmalılar. Çocuklarımıza karşılık beklemeden iyilik yapmanın güzelliğini kavratmak adına da bu gibi etkinlikler çok değerli. Bu bilinçle hareket eden değerli Cemile Soylu, Ülkü Keleş ve Ebru Ekşi Derendeli hocalarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Her Yıl Eylül ayında gerçekleşen TEMA Sınıfları eğitim başvurularına ilçemizdeki bütün öğretmen arkadaşlarımı davet ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.