bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs İlçesinde Meydan Toplantıları Devam Edecek

19 MAYIS

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 15 Temmuz darbe olaylarıyla başlayan demokrasi nöbetlerine virgülün ardından nokta konuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 15 Temmuz darbe olaylarıyla başlayan demokrasi nöbetlerine virgülün ardından nokta konuldu.

 

15 Temmuz darbe olaylarının bastırılmasıyla başlayan demokrasi nöbetleri sona erdi. 10 Ağustos 2016 tarihinde halk son kez sokaklara çıkarak nöbetlerine son verdi.

 

19 Mayıs ilçesi 15 Temmuz Millet Meydanında son kez toplanan vatandaşlara konuşma yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; “Halkımızdan gelen talep üzerine, bundan sonraki yıllarda her ay bir Cuma akşamı müftülüğümüz ve belediyemizin organizasyonunda mevlit programı şeklinde bu toplantılarımızı devam ettireceğiz. 15 Temmuzdan bugüne her akşam bu meydanda mevlit yapıldı, sohbetler edildi, ikramlar dağıtıldı, böyle bir organizasyonla Türkiye’nin hiçbir yerinde karşılaşamazsınız, bu organizasyon ilçemizdeki birlik ve beraberliği pekiştirdi” dedi

 

15 Temmuz gecesinden bugüne kadar 26 günlük sürede meydana gelerek elinden Türk Bayrağını düşürmeyen 19 Mayıslı hemşehrimiz Hikmet Yıldırım’a plaket taktim eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, sergilediği örnek davranıştan dolayı teşekkür etti.

 

Program her akşam olduğu gibi İlçe Müftüsü Emin Patan’ın yaptığı dua ile son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.