bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs İlçesinde Bayramlaşma Töreni

19 MAYIS

19 Mayıs Belediyesi ve 19 Mayıs Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen resmi bayramlaşma töreni Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç’ın katılımıyla 19 Mayıs Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşti.

19 Mayıs Belediyesi ve 19 Mayıs Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen resmi bayramlaşma töreni Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç’ın katılımıyla 19 Mayıs Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşti.

 

Yoğun katılımın gözlendiği bayramlaşma töreninde konuşma yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, bayramlaşma törenine katılan vatandaşlara teşekkür etti ve bayramlarını kutladı.

 

Topaloğlu; İlçemizdeki birlik ve beraberliği bu yıl ramazan ayında daha iyi görmüş olduk. Derneklerin ilçemizdeki sosyal anlamda gelişmesine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. dedi

 

Başkan Topaloğlu konuşmasında; İlçemiz 15 yılda birçok hizmeti aldı. Büyük projeler hala devam ediyor. 61. Hükümette yer alan Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın Bakanlığının son döneminde yatırım programına aldırdığı yarı olimpik yüzme havuzumuz da inşallah bu yılsonunda tamamlanmış olacak. Dedi.

 

Bayramlaşma törenine katılan 61. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç konuşmasında; ilçemizdeki millet zenginliğini bu ülkenin hiçbir yerinde bulamayız. Biriz beraberiz. dedi.

 

2002 yılından bugüne kadar 19 Mayıs İlçesinde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında açıklama yapan Kılıç; Barajından, liselerine kadar, Üniversite binalarından, yurtlarına varıncaya kadar, duble yollarından spor komplekslerine kadar Son 15 yıl içerisinde 19 Mayıs ilçemiz illerin sahip olduğu yatırımlara sahip oldu. Son birkaç gündür baba ocağım olan 19 Mayıs ilçemizde vatandaşlarımızla hasbihal ediyorum, kiminin oğlu doktor, kiminin mühendis, kiminin de öğretmen olduğunu öğrendim. Bu ilçemizdeki eğitim seviyesinin arttığının işaretidir. dedi.

 

İslam dünyası olarak bayramı aynı günde kutlayamıyoruz, diyen 61. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç konuşmasında; Bayram günleri birliğimize dirliğimize vesile olsun, Bayram günlerinde Allah, İslam adına terör suçu işleyenleri kahretsin. Atatürk Havaalanında, Bangledeş’de, Irak’ın başkenti Bağdat’ta Allah’ın evine, camiye saldıranlar, dün itibariyle de Medine-i Münevvere de yine canlı bomba saldırısının sonucunda Müslüman kardeşlerimizi şehit ettiler. Bu terör faaliyetlerinin tek kaynağı cehalettir. Çocuklarımızı daha fazla okutmaya gayret göstermeliyiz.dedi

 

Bayramlaşma programına; 61. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, 19 Mayıs Garnizon komutanı Abdullah Tekelier, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.