bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs İlçesinde Anlamlı Ziyaret

19 MAYIS

19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Öztürk Tekin şehit ailelerini ziyaret etti.

19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Öztürk Tekin şehit ailelerini ziyaret etti.

 

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü sebebiyle 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier,19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Öztürk Tekin,jandarmaKd. Bçvş. İsmail Dilcioğlu,idari kurum amiri Uzm J.III Kad. Çavuş Mehmet Tekel, jKad Çavuş Eldivas Çavuş, Şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek acılarını paylaştı.

 

Bu anlamlı günde şehit ailelerine hediyeler takdim eden İlçe Jandarma Komutanlığı onların acılarına bir nebze de olsa ortak oldular.

 

19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier; “Vatanımız ve mukaddes değerlerimiz için canını çekinmeden feda eden şehitlerimizin aziz hatıraları önünde devlet olarak geride kalan ailelerine yapmamız gereken her türlü görevi yerine getiriyoruz. Şehitlik mertebesi herkese nasip olacak bir şey değildir” dedi.

 

Şehit Aileleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür ettiler.

 

HARUN YAZICI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.