bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs İlçesi Türkiye’deki 957 ilçe Arasında 92. Sırada

19 MAYIS

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçesindeki muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçesinde bir lokantanın açılış yıl dönümünde işyeri sahipleri Necla & Süleyman Baltacı'nın ev sahipliğinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

 

Türkiye Kur'an-ı Kerimi Güzel Okumada 4. olan Karadeniz bölge birincisi Merkez Kur’an Kursu Öğrencisi İlkay Birgül tarafından Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda, işyeri için dua yapıldı.

 

Muhtarlar Toplumu Yansıtırlar

‘Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla olan diyaloğu bizlere yansıtan en önemli unsurdur’ şeklinde konuşan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; “Kalp kolda değildir ama nabız koldan alınır, Muhtarlar da öyle, toplumu yansıtırlar. 38 Mahallemizi ve Muhtar arkadaşlarımızı eşit olarak görüyor ve programlı şekilde eşit olarak hizmet aktarımı sağlıyoruz. Vatandaşımızın memnuniyeti her şeyden önce gelir” ifadelerini kullandı.

 

19 Mayıs İlçesinin birinci sınıf ilçeler arasında bulunduğunu belirten Başkan Osman Topaloğlu “programda yaptığı konuşmada; İlçemiz gelişmişlik bakımından Türkiye’deki 957 ilçe arasında 92. Sırada ve birinci sınıf ilçeler arasında yerini alıyor. 7 yıldır yaptığımız çalışmalar ve projeler ortada, biz halkımıza yapamayacağımız, hiçbir sözü vermedik. Bu zamana kadar ne söz verdiysek yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. 2019 yılında verdiğimiz sözlerin fazlasını hayata geçirmiş olacağız” dedi.

 

Programa 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Muhtarlar ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.