bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs Belediye Personeli Çanakkale Gezisinde

19 MAYIS

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu belediye personelini Milli Şuuru yerinde görmeleri ve o manevi atmosferi yaşamaları için Çanakkale gezisine gönderdi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu belediye personelini Milli Şuuru yerinde görmeleri ve o manevi atmosferi yaşamaları için Çanakkale gezisine gönderdi.

 

Çanakkale gezilerini neden düzenledikleri hakkında açıklama yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; “250 bin vatan evladının orada şehit düşmesi ve bu toprakların bize kazandırılmasında ve emanet edilmesinde en büyük savaşlardan ve zaferlerden bir tanesi de Çanakkale zaferidir. Dolayısıyla Çanakkale’yi her Türk evladının ve her insanın görmesi gerekir diyorum. Orada her metre kareye 6 bin merminin düştüğü yerden bu millet başarı kazanmış. Bu toprakları kazanmış bize emanet etmiş. Dolayısıyla o siperlerin nasıl kazıldığını o savaşın nasıl yapıldığını, o milli duyguların nasıl meydana geldiğini ve nasıl ortaya çıktığını Çanakkale’ye gitmeden oraları görmeden olmaz. Buradan anlatmakla olmaz. Çanakkale zaferinin nasıl kazanıldığını anlamak için oraya gitmek gerekir diye düşünüyorum. Biz bu nedenle personelimizi Çanakkale’ye gönderdik” dedi.

 

19 Mayıs Belediyesinin katkılarıyla bir otobüs dolusu belediye personeli için Çanakkale’ye 2 gün süren gezi düzenlendi.

 

Geziden memnun ayrıldıklarını belirten Belediye Personeli, Başkan Osman Topaloğlu’na teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.