bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs Alaçamlılar Derneği İftarda Buluşturdu

19 MAYIS

19 Mayıs Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile 19 Mayıs Alaçamlılar Derneği 19 Mayıslı vatandaşları iftar davetinde buluşturdu.

19 Mayıs Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile 19 Mayıs Alaçamlılar Derneği 19 Mayıslı vatandaşları iftar davetinde buluşturdu.

 

19 Mayıs Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen iftar programlarına, 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, 19 Mayıs Garnizon Komutanı Abdullah Tekelier, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, geçtiğimiz aylarda Çukurca’da 8 askerin şehit olduğu çatışmada yaralanan Gazi Selim Yılmaz, daire amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Derneklerin birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergilediklerini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz kurum, kuruluş ve hemşehri dernekleri ile bir araya geldiğimiz iftar yemeklerinde, iki gün boyunca çok değerli 19 Mayıs Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile 19 Mayıs Alaçamlılar Derneği üyeleri ve aileleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Allah orucumuzu ve iftarımızı kabul etsin. Sağlık, sıhhat içinde nice Ramazanlara ve bayramlara kavuşmayı diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ise konuşmasında; “bugün burada olmaktan ve hemşerilerimizle birlikte oruçlarımızı açmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

 

Derneklerin çalışmalarında katkısı olan herkese teşekkür eden 19 Mayıs Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Yaman ve 19 Mayıs Alaçamlılar Derneği Başkanı Abdullah Bülbül katılımcılara teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.