bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bu Millete Güvenmeyen Siyaset Yapmasın

19 MAYIS

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylaması kapsamında mahallelere ziyaretlerde bulunuyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylaması kapsamında mahallelere ziyaretlerde bulunuyor.

 

Yeşilyurt ve Kuşkayası mahallelerini ziyaret eden Başkan Topaloğlu, halk oylamasında "evet" için destek istedi.

 

Muhafazakar bir kişinin cumhurbaşkanı olmasına bazılarının tahammül edemediğini belirten Topaloğlu, "Ana muhalefetin asıl derdi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’den sonra partili cumhurbaşkanlığının muhafazakar bir kişiye nasip olacak olmasıdır. İşte buna tahammül edemiyorlar." dedi.

 

Siyasetin halk ile yapıldığını dile getiren Topaloğlu, şunları kaydetti: "Milleti ikna edeceksin ve milletle beraber siyaset yapacaksın. Mecliste yaptıklarını hepimiz gördük. Anayasa değişikliği teklifinin milletin önüne gelmesini engellemek için her şeyi yaptılar. Millete gitmekten neden korkuyorsunuz, kararı bırakın da millet versin. Milli iradenin vereceği karara da herkes saygı göstersin. Meydanlarda söyleyecek sözünüz mü yok, ya da meydanlara çıkacak yüzünüz mü."

 

Seçilme yaşının 18'e düşürülmesiyle ilgili eleştirilere tepki gösteren Topaloğlu, "Ana muhalefet partisinin milletvekillerinin Mecliste yaptıklarını bizim 18 yaşındaki gençlerimiz yapmaz. Ben gençlerimize güveniyorum. 18 yaşında beni seçebilirsin ama seçilemezsin. Böyle bir şey olamaz. Bu bir yasaktır ve yasağı kaldırıyoruz." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.