PİYASALAR
DOLAR
1,7975
EURO
2,3675
IMKB
62.336
HAVA DURUMU
Ankara 10 / 26 °C
İstanbul 15 / 20 °C
İzmir 12 / 22 °C
Samsun 14 / 19 °C
FOTO GALERİ
NAMAZ VAKİTLERİ
BURÇLAR
Burcunuzu seçin, günlük falınızı okuyun
Sağlık Danışmanı
Şikayetim Var
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“KİTAP OKUMA YARIŞMASININ SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU”
“Türkiye Okuyor, Bafra Okuyor” kitap okuma projesi komisyonu Atatürk İlköğretim Okulu toplantı salonunda bir araya geldi.
10 Şubat 2012 / 18:08

“Türkiye Okuyor, Bafra Okuyor” kitap okuma projesi komisyonu Atatürk İlköğretim Okulu toplantı salonunda bir araya geldi. Öğrencilerin ve velilerin okudukları kitaplardan sınava girecekleri birinci aşama 24 Mart 2012 cumartesi günü yapılacaktır.

 

Cumhurbaşkanımızın başlattığı “Türkiye Okuyor” kampanyasına katkıda bulunmak için  “Türkiye Okuyor, Bafra Okuyor” kitap okuma projesi Bafra Halk Eğitim Merkezi ile birlikte Atatürk İlköğretim Okulu Müdürlüğü tarafından organize edilen ve sponsorluğunu Bafra Belediye Başkanlığının yaptığı yarışmanın komisyon üyeleri; Atatürk İlköğretim Okulundan Türkçe öğretmeni Özlem AYDOĞAN,  Cumhuriyet İlköğretim Okulundan Türkçe öğretmeni Sabire MEMİÇ, Kemalpaşa İlköğretim Okulundan Türkçe öğretmeni Havva GÜLTEN, Mustafa Kemal İlköğretim Okulundan Türkçe öğretmeni Arzu DEMİRTAŞ, Aktekke Yatılı İlköğretim Bölge Okulundan Türkçe öğretmeni Filiz Semrin ŞAHİN,  Proje Koordinatörü Hasan BEKAR başkanlığında Atatürk İlköğretim Okulu toplantı salonunda bir araya geldiler. Toplanan komisyon üyeleri sınava müracaat eden öğrenci ve velilerin sayıları, yarışmanın içeriğiyle ilgili soru dağılımları ve yarışmanın tarihleri belirlediler.  Proje Koordinatörü Hasan Bekar, bu projeyle ilçedeki herkese kitap okutmayı amaçladıklarını belirtti. Yarışma iki ayrı alanda yapılacaktır.  37 okuldan 2900 öğrencinin katılacağı birinci kısım, 400 velinin katıldığı ikinci kısımdan oluşmaktadır. Her kısım kendi arasında 3 ayrı kategoriden oluşacaktır. Birinci kategoriye tüm öğrenci ve veliler katılacaktır. İkinci kategoriye öğrenci ve veliler arasından ilk 100'e girenler, üçüncü kategoriye ise ilk 10'a giren öğrenci ve veliler katılacaktır.

 

Öğrencilerin Yarışma Takvimi

Birinci Aşama

24 Mart 2012 Cumartesi Saat 12:30

İkinci aşama

04 Nisan 2012 Çarşamba Saat 11:30

Üçüncü aşama (Final)

25 Nisan 2012 Çarşamba Saat 14:00

 

Velilerin Yarışma Takvimi

Birinci Aşama

24 Mart 2012 Cumartesi Saat 10:00

İkinci aşama

04 Nisan 2012 Çarşamba Saat 14:00

Üçüncü aşama (Final)

25 Nisan 2012 Çarşamba Saat 16:00

YAZARLAR
SÖYLEŞİ
Anket
VİDEO
MAİL LİST
ÖZEL HABER
YEMEK TARİFLERİ