PİYASALAR
DOLAR
1,5155
EURO
1,9265
IMKB
60.608
HAVA DURUMU
Ankara 10 / 31 °C
İstanbul 21 / 27 °C
İzmir 16 / 34 °C
Samsun 14 / 19 °C
FOTO GALERİ
NAMAZ VAKİTLERİ
BURÇLAR
Burcunuzu seçin, günlük falınızı okuyun
Web Stats
Sağlık Danışmanı
Şikayetim Var
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hükümlüler Yeniden Topluma Kazandırılıyor
Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı tarafından ceza infaz kurumundan salıverilen hükümlülerin yeniden topluma kazandırılmaları ve meslek sahibi olabilmeleri amacıyla açılan büyük iş makineleri kurslarına başladılar
18 Ocak 2010 / 16:45

Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı tarafından ceza infaz kurumundan salıverilen hükümlülerin yeniden topluma kazandırılmaları ve meslek sahibi olabilmeleri amacıyla açılan büyük iş makineleri kurslarına başladılar.

 

 Bafra Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Samsun Makine Mühendisleri Odası ve Samsun İş-Kur İl Müdürlüğü katkıları ile düzenlenen iş makinesi (Loder) operatörlüğü kursu açılmış ve 12 eski hükümlü kurs kapsamında çalışmalara başlamıştır.Samsun İl Özel İdare Müdürlüğü, Bafra Belediyesi, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Betontaş A.Ş tahsis ettikleri yükleyici (Loder) araçlar ile kursa destek vermişlerdir.Bizlere destek veren tüm yetkililere teşekkür ederiz” şeklinde açıklama yapıldı.

 

Bu haber toplam 944 defa okunmuştur
Ellerinize sağlık
ilker tören
Bence yıllar önce yapılması gereken faaliyetler bunlar. Emeği geçen tüm yetkilileri gönülden kutluyorum.
19 Ocak 2010 Salı 12:46