PİYASALAR
DOLAR
1,7975
EURO
2,3675
IMKB
62.336
HAVA DURUMU
Ankara 10 / 26 °C
İstanbul 15 / 20 °C
İzmir 12 / 22 °C
Samsun 14 / 19 °C
FOTO GALERİ
NAMAZ VAKİTLERİ
BURÇLAR
Burcunuzu seçin, günlük falınızı okuyun
Sağlık Danışmanı
Şikayetim Var
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAMDİ YILDIZ: HEDEFİMİZ BÜYÜK BAFRA İÇİN BÜYÜK MHP’DİR
MHP’nin önemli isimlerinden ve eski başkanlarından Hamdi Yıldız 22.Ocak.2012 tarihinde yapılacak olan ilçe kongresinde adaylığını açıklayacak.
09 Ocak 2012 / 09:43

MHP'nin önemli isimlerinden ve eski başkanlarından Hamdi Yıldız 22.Ocak.2012 tarihinde yapılacak olan ilçe kongresinde aday olacağını 11.Ocak.2012 Çarşamba günü saat: 18.00.de MHP Bafra İlçe Başkanlığı binasında yapacağı toplantı ile açıklayacak. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Hamdi Yıldız şunları söyledi: “ Öncelikle 22.Ocak.2012 tarihinde yapılacak olan ilçe kongremizin Bafra'mıza, Ülkemize, partimize ve diğer aday olacak olan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olmasını ve hayırlar getirmesini Yüce ALLAH'tan niyaz ediyorum. Partimizin kongremizden güçlenerek çıkacağına inanıyorum. Kongre sürecimiz birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, partimize dinamizm getirecek ve demokrasi şölenine dönüşecektir. Kongre sonucunda ise kazanan ilçemiz ve Bafra'mız olacaktır.  Bugüne kadar partimize hizmet etmiş olan tüm arkadaşlarımıza ve büyüklerimize teşekkür etmek ve saygı göstermek, ebediyete intikal etmiş olanları da rahmet ve şükranla anmak hepimizin görevidir. Hedefimiz Büyük Bafra için Büyük MHP'yi oluşturmaktır. Hedefimiz Yerel seçimlerde Bafra ve 4 beldemizin belediye başkanlıklarını partimizin kazanmasıdır. Hedefimiz partimizin amblemi olan 3 hilalin her hilali için en az bir milletvekilliği olmak üzere 3 milletvekilliğini partimize kazandırmaktır. Ben halkımıza inanıyorum. MHP'nin potansiyelleri, deneyimleri, hazırlayacağı projeleri, insan kaynakları ve kadroları ile bu güce sahiptir. Bunun ilk adımını ve başlangıcını 11.Ocak.2012 Çarşamba günü saat 18.00.de MHP Bafra ilçe başkanlığı binasında yapacağım başkan adaylığı açıklama toplantısı ile atacak ve yapacağız. Bu toplantımıza partimizin üye ve delegelerini, partimize sempati ile bakan vatandaşlarımızı ve tüm halkımızı davet ediyorum.

MHP Bafra ilçe Başkanlığına aday olan Hamdi Yıldız sözlerine şöyle devam etti: “ Türkiye'nin ve Bafra'nın içinde bulunduğu şartlar MHP'nin çok güçlü olmasını gerektirmektedir. Samsun'un en büyük ilçesi konumunda olan Bafra her geçen gün bu konumunu kaybetmektedir.  Bu nedenle Büyük Bafra için Büyük MHP hedefimize tüm halkımızla beraber yürümemiz gerekmektedir. Büyük Bafra ve Büyük MHP içinde siyaset yoluyla insanımıza hizmet etmeyi düşünen herkes için yer vardır. Büyük Bafra için Büyük MHP projesinde işçimizin, memurumuzun, köylümüzün, iş adamımızın, bürokratımızın, işsiz olanımızın,  gencimizin. Yaşlımızın, bay ve bayanımızın yeri ve mutlu yarınları vardır. Büyük Bafra projesi ilçemizin geleceğidir. Biz bu yürüyüş için yola çıkıyoruz.  Büyük Bafra için Büyük MHP projesinin en önemli unsurları, demokrasi,  Sivil toplum örgütleri, Liyakat, adalet, çalışkanlık, bilim, dürüstlük, cesaret ve ortak vizyon olacaktır Niyetimiz Hayırdır, akıbetimizin de hayır olacağına inanıyor ve partimizin tüm üye ve delegeleri ile halkımızın desteğini rica ediyorum.

YAZARLAR
SÖYLEŞİ
Anket
VİDEO
MAİL LİST
ÖZEL HABER
YEMEK TARİFLERİ