PİYASALAR
DOLAR
1,7975
EURO
2,3675
IMKB
62.336
HAVA DURUMU
Ankara 10 / 26 °C
İstanbul 15 / 20 °C
İzmir 12 / 22 °C
Samsun 14 / 19 °C
FOTO GALERİ
NAMAZ VAKİTLERİ
BURÇLAR
Burcunuzu seçin, günlük falınızı okuyun
Sağlık Danışmanı
Şikayetim Var
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
1930 BAFRA SPOR SON HAZIRLIK MAÇINDA GALİP GELDİ
Antalya Kemerde kamp yapan 1930 Bafra Spor idmanların yanı sıra hazırlık maçları da yaptı.
12 Ocak 2012 / 18:53

Antalya Kemerde kamp yapan 1930 Bafra Spor idmanların yanı sıra hazırlık maçları da yaptı. Son hazırlık maçını Urfa Siverek Belediye Sporla yaparak 4-1 galip geldi.

Urfa Siverek Belediye Spor Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta mücadele etmektedir. Oldukça baskılı geçen karşılaşma da ilk yarının 15. dakikasında serbest vuruş yapan Siverek Belediye Spor un futbolcusu gole çevirerek durumu 1-0 yaptı. Bu golden sonra taktikli oynayan 1930 Bafra Spor 22. Dakika da Ali Kunter'in ceza sahası içerisinde Burak'a pas vermesi sonucunda gole çevirerek durum 1-1 oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca beraberlikle bitti. 2. Yarı Takımın Teknik Patronu Sedat Kalaycı değişik taktik ve oyuncu değişikliği yaparak karşı takımın karşısında baskılı oynamaya başladı. Sırasıyla goller ardı ardına gelmeye başladı. Hüseyin, Fatih ve Batınay'ın attıkları gollerle durumu 4-1  yaptılar. 90. Dakikaya kadar herhangi bir gol olmayınca 1930 Bafra Spor 4 Siverek belediye Spor 1 olarak sona erdi.

Kısa açıklamada bulunan takımın teknik patronu Sedat KALAYCI 10 günlük kampımız çok güzel geçti. Kamp esnasın da 2 profesyonel futbolcuyu kadromuza ekledik. İdmanlarımızı sabah ve akşam olmak üzere çift idman yaptık. Sakatlığı olan bir futbolcumuz yok. Bu esnada idmanlarımız yanı sıra diğer takımlarla hazırlık maçlarımızı gerçekleştirdik. 2011–2012 sezonunun '2. Devre maçlarında futbolcularıma güveniyorum ve karşılaşmalar sonucunda güzel galibiyetler alacağımıza inanıyorum. İlk maçımızı 22 Ocak'ta Samsun'da Dik bıyık Belediye Spor ile yapacağız. Kamp sonrası futbolculara 1,5 günlük izin verilerek 15 Ocak Pazar günü tesislerde toplanarak idmanlarımıza başlayacağız dedi.     

YAZARLAR
SÖYLEŞİ
Anket
VİDEO
MAİL LİST
ÖZEL HABER
YEMEK TARİFLERİ