| DOLAR | ![]() |
|
| EURO | ![]() |
|
| IMKB | ![]() |
| Ankara | 10 / 26 °C |
| İstanbul | 15 / 20 °C |
| İzmir | 12 / 22 °C |
| Samsun | 14 / 19 °C |
Samsun'un 19 Mayıs ilçesi'nde, AK Partiden belediye başkanı seçilen Osman Topaloğlu, mazbatasını ilçe seçim kurulundan aldı. Belediye başkanından sonra, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri de mazbatalarını aldı.
19 Mayıs İlçe seçim kurumunda hakim Barış Yaralı'nın elinden mazbatasını alan Osman Topaloğlu daha sonra 19 Mayıs ilçe Belediyesine geçerek, belediye personeli ile tanıştıktan sonra yeni görevine başladı. 19 Mayıs eski belediye başkanı Yılmaz Erel görev devralma törenine katılmadı.
Yerel seçimlerden galip çıkan Ecz. Osman Topaloğlu törende yaptığı konuşmada, 19 Mayıs halkına teşekkür ederek, "Aldığım belediye başkanlık görevini en iyi şekilde yürüteceğim herkese eşit mesafede olacağız. İnşallah Allahın izniyle, 19 Mayıslılarla beraber olarak çok güzel işlere imza atacağız. 19 Mayısın bundan sonraki döneminde her zaman gelişme konusunda önü açılmıştır. Ben 19 Mayısta çok güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum. Bilerek her hangi bir hatanın arkasında olmayacağız. Bilerek hata yapanları da affetmeyeceğiz. 19 Mayıs ilçesinde vatandaş ile belediye'de çalışanları hep teşebbüs içinde göreceksiniz.3 ile 5 ay içerisinde hiç kimse bizden hizmet beklemesin. İlk önce personelimizi tanıyacağız. Ondan sonra projelerimizi hayata geçireceğiz. Bizden herkes mutlu olacak” diye konuştu.
Daha sonra Belediye binası girişinde günün anısına kurban kesildi. Törene katılan vatandaşlara izzeti ikram takdim edildi.
19 Mayıs ilçesine bağlı Yörükler Belde belediye başkanı Süleyman Eroğlu, Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal ve belediye meclis üyeleri, 19 Mayıs ilçesinden il Genel Meclisi seçilen Hüseyin Çiçek, Bayram Konuş mazbatasını aldı.















